Rreth Nesh

Pro biznis u themelua në vitin 2007 nga pronari i tanishëm Hajrullah Hasani. Aktivitetet e para të kompanisë janë nga janari i vitit 2011.

Në fillim nënshkroi kontrata ekskluzive për distribuim – shpërndarje të mallit me markat e njohura ndërkombëtare dhe rajonale si: Izvor Vadin, Solana Tuzla dhe Insifa. Kompania Pro biznis në fillim kishte të punësuar 3 puntorë tani ka të punësuar mbi 25 punetorë, me vizita ditore, me bashkepunim me mbi 1200 blerës në tërë Kosovën.

Partnerët