Rreth Nesh

Pro biznis u themelua në vitin 2007 nga pronari i tanishëm Hajrullah Hasani. Aktivitetet e para të kompanisë janë nga janari i vitit 2011.

Në fillim nënshkroi kontrata ekskluzive për distribuim – shpërndarje të mallit me markat e njohura ndërkombëtare dhe rajonale si: Izvor Vadin, Solana Tuzla dhe Insifa. Kompania Pro biznis në fillim kishte të punësuar 3 puntorë tani ka të punësuar mbi 25 punetorë, me vizita ditore, me bashkepunim me mbi 1200 blerës në tërë Kosovën.

Solana

Solana është themeluar në vitin 1885, udhëheqëse rajonale përmes traditës së saj të gjatë industriale. Misioni ynë është prodhimi dhe shitja e kripës duke ndjekur standardet e përcaktuara të cilësisë në mënyrë që të përmbushim plotësisht kërkesat e klientëve.

më shumë
Izvor

Kompania “Izvor” funksionon me sukses që nga viti 1992. Ai përfshin gjithashtu: fabrikën për përpunimin e kripës së detit dhe fabrikën për prodhimin e erëzave. Fabrikat funksionojnë sipas standardeve më të fundit për përpunimin e kripës dhe prodhimin e erëzave.

më shumë
Insifa

Insifa me seli në Maminas, Shqipëri ka filluar aktivitetin tregtar në vitin 1992. Në filozofinë e shoqërisë Insifa egziston shërbimi i shpejtë dhe cilësia e garantuar për klientët e tyre me moton ”Punojmë për cilësi, sepse cilësia është kënaqësi”.

më shumë
0
Ne treg prej vitit
0
Partnerët besnik
0
Produkte
Partnerët